Mereu aici pentru a iti indeplini evenimentul viselor.

Despre COMPLEX TRAIAN

Povestea noastra

Suntem mândri de experiența noastră

Complex Traian este unul din restaurantele cu cel mai vast catalog de evenimente organizate din Galati, fiind cotat cu cinci stele pe toate retelele de socializare. Acest proiect a fost construit pe fundatia pasiunii nostre catre acest domeniu si s-a inaltat cu zambetele de multumire care ne-au fost oferite la incheierea fiecarui eveniment. Dupa parerea noastra, unicitatea a fost una din conditiile succesului nostru. Am privit aceste locatii ca pe o metafora a uniunii amintirilor voastre de la prima intalnire, pana la cel mai important "DA" sau "La mulți ani" din viata voastra. Locul unde trecutul de contopeste cu prezentul, si viitorul capata un contur stralucitor sub propriul vostru cer plin de stele.

Adevăratul lux stă în detalii

Astfel, am îmbinat atmosfera particulara, creata de jocul indraznet de lumina si culoare, avand ca sursa de inspiratie o sala de bal, trecutul anilor 70', explorand valentele oferite de sticlă, cu o atmosfera moderna data de imaginea reinventata in acest an. Totul este la dispozitia ta pentru a-ti putea contura propria poveste de basm. Complex Traian uimește prin poziția sa excepțională care oferă intimitate, o priveliște uluitoare asupra grădinilor și prin spațiul generos, frumusețea locului fiind amplificată de plăcerea pe care o produc serviciile high-end. Atunci când îți dorești un eveniment de memorabil, te implici trup și suflet, noi, însă, îți propunem să te implici doar cu sufletul, de restul se ocupă echipa noastră. Consilierul nostru raspunde prompt solicitarilor tale, coordoneaza desfasurarea evenimentului, te ajuta sa alegi meniuri, teme personalizate pentru ca atmosfera sa fie pretabila gusturilor tale.

Personalizeaza-ti evenimentul

Echipa noastra doreste ca evenimentul tau sa fie unic, invitatii sa fie cat mai multumiti, iar voi cat mai relaxati, de aceea va oferim o gama larga de servicii de cea mai buna calitate. Meniuri gourmette, bauturi rafinate, aranjamente florale, momennte artistice, muzica, torturi, candy-bar, artificii etc,, tu numeste ce iti doresti si noi facem sa devina realitate! Te asteptam

Vezi galeria
form

Our promo video

Eleganța adusă la nivel de artă

Parteneri

Servicii de eveniment

Don't forget to book a table

Table Reservations